Vacatures Zeewolde

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Op zoek naar vacatures in Zeewolde?

Wil jij graag werken in Zeewolde? Bekijk onderstaande vacatures en vind de baan die het beste bij jou past. Burger Support biedt naast vacatures in Zeewolde voor fulltime en parttime functies, diverse vacatures aan voor stageplekken, vakantiewerk en bijbaantjes. Heb je vragen over een van de mbo+, hbo of wo-niveau functies? Stel ze gerust. We staan 24/7 voor je klaar op en helpen jou graag bij het vinden van een baan!

Filter op tag:

Vacatures in omgeving Zeewolde

Wist je dat er in de omgeving van Zeewolde ook hele leuke banen te vinden zijn? Mocht je nog niet gevonden hebben wat je zocht, dan raden we je aan eens een kijkje te nemen bij onze andere vacatures. Wie weet vind je door het vergroten van je zoekgebied dé perfecte baan. Bekijk het volledige aanbod aan vacatures in Flevoland via de onderstaande button of neem een kijkje bij vacatures in bijvoorbeeld Almere, Lelystad of Dronten.

Werken in Zeewolde

Zeewolde is een groot dorp in Flevoland. Door haar ligging tussen grote steden en de mooie uitgestrekte polders, bossen en stranden is het een fantastische plek om te wonen en te recreëren. Dat mensen en bedrijven dat kunnen waarderen is niet onopgemerkt gebleven. Door de jaren heen zijn er steeds meer mensen komen wonen en trekken bedrijven steeds vaker naar het dorp. Ondanks de forse populatie stijging weet Zeewolde haar dorpse karakter goed vast te houden.
Van oorsprong vind je veel agrarische bedrijven in Zeewolde, maar inmiddels zijn er ook veel niet-agrarische midden- en kleinbedrijven te vinden. Door de vele industrieterreinen, zoals Trekkersveld, Gildenveld, Schepenveld en Hosterparc, zie je een opmars van transport- en logistieke bedrijven in Zeewolde. Naast agrarische, transport en logistiek gerelateerde functies bieden we bij Burger Support uiteraard functies in nog vele andere branches aan. Neem een kijkje bij de vacatures om te zien of jouw droombaan ertussen zit!

1500+ kandidaten geplaatst en ruim 1500+ werkgevers

Bij Burger Support vinden we het belangrijk dat we ons continu blijven verbeteren. Dit doen we onder andere door jaarlijks de statistieken uit te lezen en actiepunten op te zetten voor een nóg betere dienstverlening. We zien onszelf als vertegenwoordigers van onze kandidaten. Wist je dat we in de afgelopen jaren ruim 1.500 kandidaten succesvol geplaatst hebben?

Solliciteer gemakkelijk en snel online

Het zoeken naar vacatures in Zeewolde en het solliciteren via Burger Support is heel eenvoudig. Met de filteroptie geef je je voorkeuren aan wat betreft de sector waar je een vacature in Zeewolde zoekt en in wat voor soort dienstverband je wilt werken: fulltime, parttime, vakantiebaan, stageplek of bijbaan. Heb je een aantrekkelijke vacature gevonden? Klik onderaan de vacature op ‘solliciteer nu,’ vul je gegevens in, schrijf een motivatiebrief en upload je CV. Heb je hulp nodig of heb je nog vragen over een bepaalde vacature? Als je contact met ons opneemt, helpen we je graag!

Regelmatig nieuwe vacatures

Zit er nu geen geschikte vacature voor je tussen? Kijk over ongeveer een week dan nog eens. Er verschijnen bijna wekelijks nieuwe vacatures in Zeewolde.
Wil je meer informatie of heb je vragen over een specifieke vacature? Neem dan contact met ons op. Bel (0320) 23 29 23 of stuur ons een bericht via WhatsApp. Telefonisch zijn we 24/7 bereikbaar. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via welkom@burgerexecutive.nl.

× Available from 00:00 to 23:59