Over Burger Executive

Allround bureau in Flevoland voor werving & selectie, Talent Acquisition, Executive Search en assessments

Uw specialist in Talent Acquisition / Executive Search

Ervaring
Burger Executive is het exclusieve label van Burger Support gericht op directie- (c-level) en hoger managementniveau. In 2005 is Burger Support opgericht door Marcel Burger en Maaike Burger-Nienhuis. Hiervoor hadden zij beiden een carrière in de flexbranche. Zij kozen bewust voor een eigen onderneming in de regio Flevoland, waar zij een breed netwerk hebben. De persoonlijke en betrokken aanpak is succesvol gebleken. Inmiddels werkt het vaste team elke dag voor een brede variëteit aan opdrachtgevers en posities.

Groeiende vraag
Het bedrijfsleven en non-profit organisaties in Flevoland maken net als het inwoneraantal een onstuimige groei door. Dit vraagt om breed en praktisch hoogopgeleid talent die op termijn ook zorg draagt voor een goede en duurzame opvolging bij ondernemingen. Speciaal voor deze doelgroep heeft Burger Support eind 2020 het label Burger Executive ontwikkeld om de (toekomstige) kandidaat met de betreffende organisatie te verenigen. Uiterste discretie en zorgvuldigheid zijn onmiskenbaar in deze procedures.

Persbericht lancering Executive

Regionale bemiddelaar
Wij zijn dé bemiddelaar van geheel Flevoland en net daarbuiten. Alle medewerkers van Burger Executive dragen de provincie een warm hart toe. We zijn trotse ambassadeurs van Flevoland, haar inwoners en werkgevers!

Altijd bereikbaar
Uw organisatie draait altijd door. Dus wij zijn 24/7 beschikbaar voor vragen en advies. Gewoon, via ons vaste nummer (0320) 23 29 21 of onze zakelijke Whatsapp, staan wij voor u klaar.

 

× Available from 00:00 to 23:59