Referenties

Werknemers

1629804513289

Daan Brons

General Manager - BModesto Group

De samenwerking met het team van Burger Executive was uiterst waardevol en constructief. Ze hebben niet alleen mijn plaatsing als General Manager bij de BModesto Group mogelijk gemaakt, maar ook een diepgaand inzicht geboden in de behoeften van de organisatie en de bedrijfscultuur.

Het team van Burger Executive bestaat uit ervaren professionals met een schat aan kennis op het gebied van executive search en talentacquisitie. Ze werkten nauw met mij samen om mijn vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid te begrijpen. Dit stelde hen in staat om een op maat gemaakte match te creëren tussen mijn profiel en de behoeften van de BModesto Group.

Wat ik vooral waardeerde, was hun toewijding aan transparantie en open communicatie. Ze deelden regelmatig updates over het proces, luisterden naar mijn feedback en pasten hun zoekstrategie aan waar nodig. Het voelde als een partnerschap, waarbij we samenwerkten om het beste resultaat te bereiken.

Het team van Burger Executive heeft niet alleen oog voor de harde vaardigheden van kandidaten, maar ook voor de zachte vaardigheden en culturele fit. Ze begrepen dat een succesvolle plaatsing niet alleen draait om de juiste competenties, maar ook om de juiste persoonlijkheid en waarden.

Kortom, mijn ervaring met het team van Burger Executive was zeer positief en ik ben dankbaar voor hun professionele aanpak. Ze hebben mijn overstap naar de BModesto Group soepel laten verlopen.

Vacature Lid Raad van Toezicht

Taeke Wirl

Raad van Toezicht - Eduvier

Via Burger Executive als Raad van Toezicht lid aan de slag gegaan bij Stichting Eduvier Onderwijsgroep. Het gehele wervingsproces heb ik als zeer prettig ervaren. Persoonlijke aanpak, duidelijk proces en heldere communicatie zijn elementen die Burger Executive toepast. Kortom: een hele fijne en goede partner om mee te werken!

HORIZON LOGO klein

Monique Schipper

HR Professional Project – Horizon

Ik ben heel tevreden over Burger Support. De persoonlijke aanpak, kennis van zaken en follow-up zijn zeer goed op orde. Er wordt snel geschakeld en iedereen is betrokken. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Vacature Controller

Homme Jan van Vugt

Controller - KUBUS

Via Marcel Burger van Burger Support een opdracht gekregen voor interim control bij de Kubus in Lelystad. Marcel had er een goede kijk op en zag al snel dat deze opdracht mooi aansloot bij mijn kennis en dat mijn ervaring van toegevoegde waarde voor de Kubus zou zijn.

Burger Support heeft dit hele proces goed begeleid en het contact met hen verliep ook altijd zeer helder en duidelijk. Burger Support is open over alle afspraken en het contact was en is altijd fijn.

Een mooi bureau om mee samen te werken!

Op zoek naar een nieuwe positie?

× Available from 00:00 to 23:59