Referenties

Werknemers

1629804513289

Gerwin Spithoff

Director Productie en Logistiek

Een erg fijn en prettig contact gehad met Burger support.
Heb het contact met Saskia als zeer prettig ervaren.

1519922013426

Ralf Brieskorn

Commercieel Manager - Vlint

Burger Support is erg persoonlijk en geeft je begeleiding in het gehele proces. Je voelt je ook geen nummer. Burger Support werkt juist met een hele persoonlijke benadering.

Vacature Controller

Homme Jan van Vugt

Controller - KUBUS

Via Marcel Burger van Burger Support een opdracht gekregen voor interim control bij de Kubus in Lelystad. Marcel had er een goede kijk op en zag al snel dat deze opdracht mooi aansloot bij mijn kennis en dat mijn ervaring van toegevoegde waarde voor de Kubus zou zijn.

Burger Support heeft dit hele proces goed begeleid en het contact met hen verliep ook altijd zeer helder en duidelijk. Burger Support is open over alle afspraken en het contact was en is altijd fijn.

Een mooi bureau om mee samen te werken!

Vacature Lid Raad van Toezicht

Taeke Wirl

Raad van Toezicht - Eduvier

Via Burger Executive als Raad van Toezicht lid aan de slag gegaan bij Stichting Eduvier Onderwijsgroep. Het gehele wervingsproces heb ik als zeer prettig ervaren. Persoonlijke aanpak, duidelijk proces en heldere communicatie zijn elementen die Burger Executive toepast. Kortom: een hele fijne en goede partner om mee te werken!

HORIZON LOGO klein

Monique Schipper

HR Professional Project – Horizon

Ik ben heel tevreden over Burger Support. De persoonlijke aanpak, kennis van zaken en follow-up zijn zeer goed op orde. Er wordt snel geschakeld en iedereen is betrokken. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Op zoek naar een nieuwe positie?

× Available from 00:00 to 23:59