Referenties

Werkgevers

Vacature Lid Raad van Toezicht

Klaas Wijma

Voorzitter Raad van Toezicht – Eduvier

Stichting Eduvier Onderwijsgroep is de onderwijsinstelling in Flevoland die kinderen en jongeren met een (tijdelijke) ernstige gedragsbeperking, een stoornis in het autistisch spectrum of psychiatrische problematiek, dan wel met (ernstige) leermoeilijkheden in de leeftijd van 3 tot 20 jaar ( en soms tot 27 jaar ) onderwijst en begeleidt in een uitdagende leer- en werkomgeving. Een omgeving waarin zij zich thuis en veilig voelen en waar zij hun zelfvertrouwen kunnen herwinnen.

De Raad van Toezicht heeft Burger Executive gevraagd om behulpzaam te zijn in het vinden van drie geschikte kandidaten voor de de Raad van Toezicht. (uiteenlopende expertise).
Marcel heeft ons hierbij op een voortreffelijke wijze geholpen. Voorbespreking over de vacatures, zoeken naar kandidaten, bespreken CV’s alsmede het voeren van gesprekken met de kandidaten, daar heeft Marcel een rol ingespeeld. Ook op dit vakgebied is Burger Executive zeker aan te bevelen.

Maurice Leeser

Directeur-Bestuurder – Sportbedrijf Lelystad

Wij hebben de samenwerking met Burger Executive als zeer prettig ervaren. De korte lijnen, de professionele doch persoonlijke benadering en de snelheid waarmee de opdracht is opgepakt, zorgen er voor dat wij in de toekomst zeker gebruik blijven maken van de kwaliteiten en capaciteiten van Burger Executive.

Sales en Purchase assistent

Michael Hendriks

Directeur – BModesto

BModesto b.v. kenmerkt zich als een jonge, snel groeiende organisatie binnen de farmaceutische industrie. Bij snelle groei is het belangrijk met kwalitatief personeel snel op te kunnen schakelen. Burger Executive is erin geslaagd zich in korte tijd onze organisatie eigen te maken en hiermee snel te weten welke medewerkers bij ons passen. Een groot deel van ons team komt dan ook uit hun brede netwerk. Het contact met Burger Executive loopt altijd heel soepel en de contactpersoon heeft meestal aan een half woord genoeg. Zonder twijfel zouden wij Burger Executive aanbevelen als een uitmuntende partner binnen de werving & selectie.

Referentie LA

Hanne Buis

Directeur – Lelystad Airport

De relatie tussen Burger Executive en Lelystad Airport is uitstekend. Begin 2017 hebben wij de opdracht voor een HR Consultant bij Burger Excutive uitgezet. Wij vinden het belangrijk dat HR echt onderdeel van de organisatie is, ook al huren we deze rol in. Dat is meer dan gelukt: sinds de start is de externe consultant van Burger Executive “one of us”. In de loop van de tijd hebben wij de samenwerking verder geïntensiveerd: niet alleen op het gebied van HR Support, maar ook voor werving & selectie trajecten is Burger Executive een kundige partner die je volledig ontzorgt.

Administrateur

Onno Vermooten

Directeur – Concern voor Werk

Concern voor Werk is een sociale onderneming en regionaal werkzaam. Werkbedrijf Lelystad is het re-integratie bedrijf van de gemeente Lelystad. Wij zijn werkzaam binnen het sociale domein en brengen mens en werk bij elkaar. Burger Executive is onze HR partner op het gebied van instroom van staf –en leidinggevend personeel en zorgt voor loyaal, getalenteerd en daadkrachtig personeel. Zij voegen daad bij woord en treden met recht op als onze HR partner.

Roy Titulaer

Directeur – Auerhaan klimaattechniek

Om te kijken of een medewerker doorgroeimogelijkheden had, hebben wij hem bij Burger Executive een assessment laten afnemen. Het rapport gaf precies weer hoe we deze medewerker kennen en wees de sterke en ontwikkelpunten aan. Het mooie is dat het assessment een jaar later nog steeds relevant is. We hebben het er onlangs weer bij gepakt in een evaluatiegesprek en op basis daarvan het ontwikkelplan van de medewerker aangescherpt. Het inzetten van assessments via Burger Executive kunnen wij van harte aanbevelen.

Vacature voorzitter

Jolanda Boerhof

Programmeur & Hoofd Marketing – AGORA

Burger Executive gaat net dat ene stapje verder in het meedenken. Soms krijg je zelfs al antwoord op een vraag nog voordat je die gesteld hebt. Iedereen binnen het team is betrokken, professioneel én deskundig. Een hele prettige groep mensen om mee samen te werken. Samen halen we altijd het doel. Ook al zijn er tegenslagen. Deze zorgen er zelfs voor dat Burger Executive nog vasthoudender wordt in het vinden van de juiste oplossing. Zo hebben ze ons als AGORA al diverse keren geholpen met de zoektocht naar de juiste, gespecialiseerde, mensen. Ook binnen de Lelystadse samenleving nemen zij hun verantwoordelijkheid. Veel initiatieven worden zelf ontwikkeld of ondersteund. Een samenleving maak je mét elkaar!

Syscon

Maarten IJssel

Directeur – Syscon

Syscon is een flexibele IT partner voor cloud diensten met ruim 20 jaar ervaring en eigen state-of-the-art datacenters. Burger Executive zorgt ervoor dat wij de flexibiliteit die klanten van ons verwachten te allen tijde kunnen garanderen. Meerdere keren heeft Burger Executive ons geholpen bij het vinden van toegewijde vakmensen.

Hajé

Thierry de Jager

mede eigenaar – Hajé Restaurants

Burger Executive, een bedrijf dat bij ons past. de mensen die er werken zijn prettig in omgang luisteren goed naar de vragen die wij stellen. Burger Executive komt met oplossingen en draagt haar steentje bij in onze organisatie.

LS_LOGO_VERT_RGB

Ton Schouten

CFO – Loading Systems International

We zijn in contact gekomen met Burger Executive omdat wij met enkele HR vraagstukken worstelden. We hebben daar binnen de organisatie niet genoeg kennis voor in huis. De ervaring welke we daarmee opgedaan hebben is erg goed. Je kan op deze manier snelheid maken maar nog belangrijker is het dat je iemand van buiten af (onpartijdig) laat meepraten over zaken welke heel snel in de persoonlijke sfeer worden getrokken. Omdat de relatie ondertussen al enkele jaren bestaat, gaat deze ook steeds verder en proberen we naast de HR werkzaamheden ook interne opleidingen samen op te zetten. Naast deze HR taken is ook samenwerking op werving en selectie opgestart. Hoewel het soms heel moeilijk is de juiste mensen te vinden, kunnen we met een gerust hart zeggen dat de inzet van alle medewerkers binnen Burger Executive prima is.

Dijkstra

Ton de Bruin

Directeur – Dijkstra Vereenigde

Dijkstra Vereenigde b.v. is een toonaangevende handelsonderneming op het gebied van verpakkingsglas, verpakkingsmachines en laboratoriumapparatuur. Sinds de oprichting van Burger Executive en zelfs al daarvoor, hebben wij regelmatig contact met Marcel. Dit contact heeft of betrekking op de invulling van een specialistische functie binnen ons bedrijf of omdat we graag gebruik willen maken van zijn uitgebreide kennis op HRM gebied of gewoon om zakelijk weer eens bij te praten. In alle gevallen is het contact uiterst plezierig, zakelijk, menselijk en to the point en hij weet door zijn persoonlijkheid, enthousiasme , inlevingskennis, integriteit, hrm specialisme en netwerk zowel klanten als ook zijn personeel de juiste flow te geven. Burger Executive kan ik dan ook van harte aanbevelen.

× Available from 00:00 to 23:59