Assessments

Beoordeling voor aanstelling, doorstroom of loopbaanontwikkeling

Perfecte match of ontdekken potentieel

Er zijn verschillende redenen om bij een kandidaat of werknemer een assessment af te nemen. Bij een kritische (management)functie wilt u zeker stellen dat alle competenties en persoonlijkheidskenmerken uitgebreid getest zijn. Werknemers met potentie wilt u wellicht testen met het oog op loopbaanontwikkeling.

Assessmentmethoden
Wij zetten beproefde methoden in zoals de PPA persoonlijkheidstest, de CT40-test voor het werk- en denkniveau, de Watson-Glaser methode voor kritisch denk- en redeneervermogen en de bekende ‘postbakoefening’ voor probleemoplossend vermogen en tijdplanning. Een persoonlijk interview rondt het assessment af. Een volledig assessment neemt een dagdeel in beslag.

Psychologe
Onze psychologe, drs. Marcia Bulder, is registerpsycholoog NIP en gespecialiseerd in arbeids- en organisatiepsychologie. Zij bespreekt uw wensen, stelt op basis daarvan het assessment samen, neemt het af en rapporteert de resultaten aan u.

Voordelen

  • Onafhankelijk en objectief

  • Gebruikmakend van bewezen psychologische testmethoden

  • Afgenomen en begeleid door een gecertificeerd psychologe

  • Maatwerk voor uw specifieke behoefte

  • De resultaten van het assessment helpen u ook om de medewerker optimaal aan te sturen

Student Career Support

Contact

Ook behoefte aan een assessment voor uw kandidaat of medewerker? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Bel 0320 – 23 29 21 of neem contact op via onderstaand formulier.

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
× Available from 00:00 to 23:59