Over Loading Systems

Loading Systems is gevestigd in Lelystad en gespecialiseerd in het op maat ontwerpen, fabriceren en leveren van logistieke systemen voor industriële toepassingen. Dit betekent projectmatig werk vanuit Nederland in een internationale markt.

Zij zijn een internationaal bedrijf met ca. 600 medewerkers in de metaalindustrie en leveren dock equipment voor distributiecentra in alle soorten en maten en gebruiken hiervoor meerdere verkoopkanalen. Naast directe verkoop via eigen vestigingen, is verkoop via geselecteerde partners één van de belangrijkste verkoopkanalen. De producten zijn toonaangevend in de markt en dat willen ze blijven.

Loading Systems is ambitieus en groeit per jaar harder dan de concurrenten. Dat komt o.a. door de flexibiliteit, maar ook flexibiliteit kent haar grenzen. Daarom ondersteunen zij hun medewerkers en partners met moderne, gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen. Zo worden offertes door de klanten zelf via een self-service portal met configurator gemaakt en gecontroleerd en kunnen eenvoudig worden omgezet naar orders. Zij willen de beste customer oriëntation en zijn een eind op weg, maar nog altijd in ontwikkeling!

Binnen het bedrijf is alles gericht op het tevreden stellen van de klanten en partners. Naast kundige medewerkers beschikken zij over moderne ICT-middelen. Hierin lopen we voorop, maar toch zien wij nog steeds ruimte voor verbeteringen. Dat past bij de dynamiek van de markt. Logistiek is immers altijd het hart van vele economieën.
De producten van Loading Systems kom je tegen in allerlei logistieke centra, van grote E-commerce warehouses tot kleine productiehallen. Dit maakt elk nieuwe project een uitdaging als geen ander.

Je begrijpt dat hun claim “We take care!” alleen maar waargemaakt kan worden met de beste collega’s en daarom zijn zij op zoek naar jou!

Vacatures:

Filter op tag:

× Available from 00:00 to 23:59