Vacatures Dronten

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Bekijk de beschikbare vacatures in Dronten (op mbo+, hbo- en wo-niveau). Regelmatig vullen we de lijst aan met nieuwe functies en soorten vacatures, zoals een fulltime of parttime baan, een bijbaan of vakantiewerk. Heb je interesse in een van de onderstaande vacatures? Stuur jouw sollicitatie dan naar ons op en dan bekijken we wat wij kunnen betekenen in jouw carrière. Heb je vragen over een functie, dan kun je 24/7 telefonisch contact met ons opnemen.

Filter op tag:

Meer dan Dronten

Burger Support werkt niet alleen met opdrachtgevers in Dronten. In de afgelopen jaren hebben wij ons netwerk namelijk uitgebreid tot meer dan 1.500 werkgevers verspreid door heel Flevoland. En om jou zo goed mogelijk te informeren over een specifieke werkgever kun jij bij de beschrijving van de vacature precies zien hoe jouw week bij een bedrijf eruit zal zien.

Vind je in Dronten dus niet wat je zoekt, kijk dan eens naar de andere vacatures in de provincie Flevoland. Wie weet zie jij een functie die bij jou past én ook nog eens op een filevrije afstand van Dronten ligt. Dat is dan een mooie win-winsituatie!

Werken in Dronten

De gemeente Dronten is over de afgelopen jaren steeds interessanter geworden voor verschillende bedrijven, dit komt voornamelijk door de centrale ligging, de hogescholen die hier gevestigd zijn, de moderne infrastructuur en de ruim opgezette bedrijventerreinen. Daarbij speelt ook mee dat Dronten door de opening van het treinstation (de Hanzelijn tussen Lelystad en Zwolle) een stuk beter bereikbaar is geworden. En dan hebben we het nog niet eens over het nieuwe industrieterrein ‘Poort van Dronten’.

Al met al zorgt deze enorme groei in het aantal bedrijven ervoor dat Burger Support volop vacatures voor verschillende opdrachtgevers heeft in de gemeente Dronten. Zit jouw droombaan hierbij? Neem een kijkje tussen de vacatures!

1.500 succesvolle plaatsingen

Om onze organisatie continu te kunnen verbeteren, lezen we jaarlijkse statistieken uit en zetten we verschillende actiepunten op voor het komende jaar. Uit die gegevens is gebleken dat we afgelopen jaren maar liefst 1.500 succesvolle plaatsingen hebben gedaan. Kunnen we jouw succesverhaal daar op korte termijn aan toevoegen? Als het aan ons ligt wel!

Volop keuze

Als je zoekt naar een nieuwe baan via Burger Support heb je volop keuze. Wij bieden namelijk zowel fulltime als parttime functies aan en daarnaast kun je bij ons ook terecht als je op zoek bent naar een bijbaan, vakantiebaan of stage. Voor elk wat wils!

Je geef op de website gemakkelijk aan in welke sector jouw ideale functie in Dronten zich bevindt en vervolgens vink je aan of dit een fulltime of parttime baan of een stageplek moet zijn. Wanneer je de perfectie functie gevonden hebt, kun je eenvoudig solliciteren. Makkelijk toch?! En heb je toch nog vragen, schroom dan niet om contact op te nemen: 0320 23 29 23 of welkom@burgerexecutive.nl.

Elke week nieuwe vacatures

Bij Burger Support vinden we het belangrijk dat we geen vacatures missen en daarom zorgen we dat onze vacatures in Dronten zo snel mogelijk op onze website komen. Dus heb je vandaag die ene droomfunctie niet gespot, probeer het dan later in de week nog eens. Wie weet staat jouw nieuwe baan er dan wel tussen.

Heb je nog vragen over een vacature, dan kun je ons 24/7 telefonisch bereiken. WhatsApp of bel ons op 0320 23 29 23 of stuur een e-mail naar welkom@burgerexecutive.nl. Wij helpen jou graag met het vinden van jouw ideale functie!

× Available from 00:00 to 23:59