Vacatures in Swifterbant

Wekelijks nieuwe vacatures
Vacatures voor mbo+, hbo- en wo-niveau
24/7 bereikbaar via WhatsApp

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke of vaste functie op mbo+-, hbo- of wo-niveau, bij Burger Support vind je vacatures in Swifterbant voor uiteenlopende branches en functies. Via onderstaande filteropties geef je gemakkelijk aan in wat voor dienstverband je een baan zoekt. Ook studenten kunnen bij ons terecht voor het vinden van vacatures voor een stage of afstudeeropdracht

Heb je hulp nodig bij je zoektocht naar een passende baan? Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar 0320 23 29 23 of een appje of e-mail te sturen. We helpen je kosteloos, op elk moment en iedere dag van de week!

Filter op tag:

Vacatures omgeving Swifterbant

Zit er op dit moment helaas geen geschikte functie voor je tussen? Houd onze website dan in de gaten. We plaatsen regelmatig nieuwe vacatures in Swifterbant. Vind je een iets langere reistijd geen probleem? Bekijk dan het vacatureaanbod van andere plaatsen in Flevoland, zoals Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde, Urk, Noordoostpolder, Biddinghuizen en Emmeloord

Werken in Swifterbant

Swifterbant is een dorp dat ligt in de noordelijkste punt van Midden-Flevoland, vlak bij het Ketelmeer en het IJsselmeer. Swifterbant kenmerkt zich door veel groen, rust en ruimte. Door de hoeveelheid ruimte en de goede bereikbaarheid (via de A6 en N307) is Swifterbant erg aantrekkelijk voor ondernemers om zich te vestigen. Er zijn drie bekende bedrijventerreinen, namelijk: Spelwijk, De Kolk/Tarpan en Bloemenzoom. Daarnaast beschikt Swifterbant over een eigen winkelcentrum. Zo is er genoeg kans voor het vinden van je potentiële nieuwe werkgever.

Het verbinden van werkgevers en werkzoekenden 

Burger Support helpt jou en vele andere werkzoekenden met het vinden van de volgende stap in je carrière. Tegelijkertijd helpen we werkgevers met het verbreden en versterken van hun team. Doordat we samenwerken met meer dan 1500 bedrijven in en rondom Flevoland, krijgen we een steeds groter vacatureaanbod, waardoor jij meer kans hebt op het vinden van je droombaan. 

Uiteraard proberen we ons netwerk altijd uit te breiden en onze dienstverlening elke dag te verbeteren. Inmiddels hebben al 1500+ werkzoekenden via Burger Support hun plekje bij fantastische werkgevers gevonden. Kunnen we jou hier straks bij optellen?

Solliciteren gaat eenvoudig

Solliciteren via Burger Support gaat erg eenvoudig. Je klikt op de vacature(s) waar je op wilt solliciteren. Vervolgens klik je op de ‘Solliciteer nu’ button. Vul je persoonlijke gegevens in en upload je motivatiebrief en cv. Na het versturen van de sollicitatie neemt een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. Wellicht maken we binnenkort wel kennis met elkaar.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over een bepaalde functie of wil je weten hoe Burger Support je verder kan helpen? Bel ons dan even via 0320 23 29 23 of stuur ons op elk gewenst moment een WhatsAppbericht of een e-mail.

× Available from 00:00 to 23:59